Hem

Träningsschema v.16-17

Slutet på den ordinarie säsongen 23/24.

Nu är det bara 2 veckor kvar på ordinarie säsong. Efter det kör vi ett en-dagars-läger för vuxenåkare den 4 maj. Alla, nybörjare som erfarna är välkomna att vara med.
Mer info hittar ni här.

Efter det så drar eftersäsongen igång för de som vill vara med på den. 4 veckor under maj månad med lite färre träningspass.

MEN innan dess, så ska vi träna ett par veckor till och såklart ha en säsongs-avslutning.

Säsongs-avslutning

Torsdagen den 25 april är sista dagen på ordinarie säsong för alla grupper. Då har vi ingen ordinarie träning utan kör en avslutning i eller utanför ishallen, beroende på väder.

Vi kör mellan 16:00 – 18:30 ungefär. Man måste inte vara med hela tiden. Det blir någon form av mat och skoj.

Mer info om detta kommer närmare avslutningen.

Träningsschema v.16-17

Observera att måndag, tisdag och torsdag vecka 16 så har har vi inga omklädningsrum. Vi byter om i entrén till B-hallen eller i B-hallen.

På grund av landslags-hockey är hela A-hallen och korridoren utanför omklädningsrummen en så kallad sekretessbelagd zon där ingen utom spelare och arrangörer får befinna sig. Det betyder även att det är ingång via B-hallens entré.

Observera även att det inte är någon träning onsdagen den 17/4

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.