Hem

Anmäl dig till eftersäsongen 2024

Nu öppnar vi upp för anmälan till eftersäsong en 2024 för de som vill fortsätta 4 veckor till under maj månad men med lite lugnare schema på 1-3 dagar/vecka.

Detaljerat schema kommer ut närmare starten av eftersäsongen beroende på antal anmälda. Men det vi vet idag är att vi kommer att köra 4 veckor i maj – måndag, tisdag och torsdag, och att vi har is alla dagar.

Kostnad

T1 – T3
480 kr
(3 dagar i veckan)

T4 – T6
320 kr
(2 dagar i veckan)

SK, K1 och VG
160 kr
(1 dag i veckan)

Betalning sker antingen med Swish till ”123 311 79 59” eller till Bankgiro ”5946-3034”.

Märk betalningen med namn, grupp och ”Eftersäsong”. Ex ”Lisa Ek, T2, Eftersäsong”.

Anmäl dig här

Sista anmälan 30 april.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.