Hem

Verksamhet

En attraktiv, generös och långsiktig idrottsklubb

Ulricehamns Konståkningsklubb arbetar för att vara en attraktiv, generös och långsiktig idrottsklubb. Både för åkare, föräldrar, samarbetspartners och Ulricehamns kommun.

Vi vill bidra till att invånarna i Ulricehamn har en bra och utvecklande fritid.

Sponsorer

Ulricehamns Konståkningsklubb är en klubb som satsar på breddverksamhet. Med målsättning att behålla åkare och tränare aktiva under många år.

På detta sätt skapar vi en bra utveckling och en stabil plattform för konståkare i Ulricehamn som vill utvecklas inom konståkning.

Ulricehamns konståkningsklubb är en viktig del av Svensk konståkning. Vi bidrar till att konståkningen i Sverige utvecklas genom ett professionellt agerande och positivt förhållningssätt

Sponsorer

Sponsorer

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.