Hem

Bio och Årsmöte 3 juni

Vi välkomnar alla åkare och vårdnadshavare till Bio och Årsmöte den 3 juni kl 18:00 i Folkets hus (Bion) i Ulricehamn.

Vi börjar kl 18:00 med att titta på årets vårshow i stora biosalongen, för att ca 19:30-20:00 gå över till årsmöte och fika i konferenssalen bredvid.

Inspelningen av showen blev en riktig höjdare, så vi rekommenderar verkligen att passa på att titta på den på i riktig bio-miljö.

Ca-tider

18:00  – Bio, Vårshowen 2024.
19:30 – Årsmöte med fika.
20:00 – Slut.

Plats

Folkets hus (Biografen). Nygatan 24, Ulricehamn.

Boka ditt fika

Till deltagare på årsmötet kommer vi att bjuda på fika. Vi ber er därför att återkomma med svar om ni kommer att delta på årsmötet senast 24e maj så att vi kan beställa fika till alla.

(Observera att det är enbart fikat vi behöver svar om. För att se på vårshowen behövs ingen anmälan. Du får även gärna komma på årsmötet även om du inte anmält fika).

Dagordning för årsmötet

Via knappen nedan hittar du dagordningen för årsmötet. Övriga dokument inför årsmötet kommer att skickas ut en vecka innan mötet.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.