Hem

Inbjudan till Vuxensammandrag

Inbjudan
till Vuxen-
sammandrag

4 maj 2024

Ulricehamns Konståkningsklubb bjuder in alla vuxenåkare som vill vara med på ett vuxensammandrag hos oss lördagen den 4 maj.

SCHEMA

Nu kan du ladda ner schemat för sammandraget här.

TRÄNINGSGRUPPER

TRÄNINGS-
GRUPPER

För att underlätta träningen delar vi in oss i grupp baserat på vilken nivå vi åker på. Nedan har vi beskrivit de ungefärliga kunskaperna för varje grupp. Välj vilken grupp som beskriver dig bäst när du fyller i anmälan. Känner du att du ligger mellan två grupper kan du välja båda, och/eller skriva en kommentar i anmälan.

Nybörjare/fortsättning

För dig som vill lära dig åka framåt, bakåt, gå från tvåfotshopp och tvåfotspiruett till att börja behärska framåt ytterskärs-treor, framåt innerskär-mohawk, tupp-piruett utan ingång och halva hopp.

Adult Bronze

För dig som behärskar ett par enkelhopp, tupp-piruett med ingång och vill jobba med piruetter i sitt- och ligg-position. Som behärskar framåt- & bakåt-treor och jobbar på dubbeltreor framåt/bakåt.

Adult silver och uppåt

För dig som behärskar de flesta enkelhoppen, vill jobba med din Axel samt förövningar till dubbelhopp. Kan alla grundpositioner i piruetter samt framåt & bakåt dubbeltreor och som vill jobba med svårare vändningar.

Vill du inte hoppa?

Alla har vi olika mål med vår träning. En del av oss kan, vill eller behöver inte hoppa. Vill du inte hoppträna så kryssa i ”Ej hopp” tillsammans med den grupp du vill vara i när du anmäler dig.

TRÄNARE

Elina Andersson med flera…

INFO

I anmälningsavgiften ingår lunch med dryck, fri frukt och kaffe under dagen.

Mellan passen har vi ett varmt Café att umgås i. Där hittar ni även frukt, dryck och lunch.

Boende ingår ej, men vi kan rekommendera Hotell Lassalyckan som ligger ett stenkast ifrån ishallen eller Hotell Bogesund nere vid vattnet.

KOSTNAD

Kostnaden för sammandraget är 400 kr per person.

I avgiften ingår träning (2 is-pass och 1 fys-pass med någon av tränarna) samt lunch m. dryck och fri tillgång till frukt, dryck och kaffe.

Betalning

Betalning sker till antingen till Swish eller Bankgiro.

Swish: 123 311 79 59
Bankgiro: 5946-3034

Märk betalningen med ”VS” och ditt namn. (Ex. ”VS, Lisa Ek”)

Sista betalningsdag 3 maj.

ta med

Nödvändigt att ha med sig är såklart skridskor och övrig utrustning för konståkning, men även gymnastikskor och lämplig klädsel för off-ice-träning.

Anmäl dig här

Anmälan är bindande först när du betalt in avgiften.
Får du förhinder efter att du betalt in avgiften. så kontakta oss så löser vi det.

Sista anmälningsdag är 28 april

sponsor

Hitta hit

Frågor?

Har du frågor? Skicka ett mail till kontakt@ulricehamnskk.com så hjälper vi dig.

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.