Hem

Vårshow

Säsongens höjdpunkt blev återigen succé.

Varje vår håller UKK en vårshow som avslutning på säsongen. Det brukar vara en mycket uppskattad föreställning för nära och kära, men även för allmänheten. Så även i år.

Barnen brukar älska att delta i detta och det är för många höjdpunkten på säsongen.

Årets tema vara Cinema on Ice där vi bland annat fick se fantastiska nummer ur Star Wars, Dumma mig, Hunger games, Ghostbusters, Rio, Kung Fu Panda, Spiderman och Mamma Mia.

Totalt bjöds publiken på 24 nummer under 2 timmar av omkring 100 åkare.

En fantastisk avslutning på säsongen.

Axplock från showen

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.