Hem

Värmen är trasig i A-hallen.

Tyvärr så har frekvensomvandlaren som gör att det blir varmt i A-hallen gått sönder. Detta påverkar även de omklädningsrummen som finns där.

Vi har ingen ny på plats innan januari, vilket betyder att  det kommer att vara väldigt kallt i hela ishallen ett bra tag fram över.

B-hallen

Värmen finns däremot kvar i B-hallen och de omklädningsrummen och förråd som finns anslutning till korridoren dit.

Vidare information

Hålla gärna koll här, och gärna anmäla er till vårt nyhetsbrev, för att få information om detta kommer att påverka träningar m.m.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.