Hem

Stjärntävlingen som skulle vara i Jönköping är bytt till Skövde.

Antalet deltagare till Stjärntävlingen i Jönköping 3 december är högt, och pga att vi inte tillhör region Jönköping kommer inte alla som vill tävla få en plats där.

För att alla som anmält sig ska få tävla tillsammans har vi beslutat att åka till Skövde istället.

Har du anmält dig till Jönköping?

Du som redan är anmäld till tävlingen i Jönköping är nu istället anmäld till Skövde. Om du vill tävla i Skövde behöver du inte göra någonting för att ha kvar din anmälan.

Vill du avanmäla dig?

Om du inte vill var med på tävlingen i Skövde så måste du avanmäla dig till Elina senast på torsdag.

Frågor?

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.