Hem

Slipning av skridskor

Som många av er vet så valde Daniel att sluta med att slipa skridskor i slutet av förra året.

Sedan dess har vi arbetat med att hitta en lösning på detta, vilket vi nu har gjort.

I kväll (onsdag) fick vi till en deal med Björn Lindqvist i Borås KK.

Vi vet att många vill slipa, så vi ville få till ett tillfälle så snart som möjligt. Detta tillfälle blir redan på måndag. (Mer info längre ner).

Björn har möjlighet att både ta emot skridskor hos honom och att komma till oss. I det här fallet kommer vi köra skridskorna till honom.

Om detta fungerar bra så kommer vi att ha möjlighet att slipa oftare och även att man kan åka till honom och få skridskorna slipade medans man väntar.

Björn sparar dessutom information om vilken slipning man haft tidigare och om man önskar en speciell slipning.

Vi har dessutom fått ett kraftigt reducerat pris till 130 kr/par. (Om Björn kommer hit kostar det 140 kr för att täcka resekostnader etc).

Så här gör du om du vill ha dina skridskor slipade söndag-måndag (25-26).

1.
Lämna dina skridskor i omklädningsrum 6 i ishallen under helgen innan klockan 15:00 på söndag (25/2).

2.
Se till att det står namn i dina skridskor. Eller lägg en lapp med namn i båda.

(Om du vet vilket skåldjup du vill ha eller annan info om slipningen, lägg en lapp i skridskorna med den informationen.)

3.
Swisha 130.- till 123 311 79 59 och märk betalningen med ”Slipning + Namn”.

Skridskorna kommer att hämtas av Martin ca 15:00 på söndag (25/2) och kommer tillbaka runt kl 14:00 på måndag (26/2). I god tid innan träningen.

Skridskorna läggs då i UKK-förrådet.

OBS. De åkare i Vuxengruppen som vill ha sina skridskor slipade kommer inte att ha dom tillgängliga vid söndagens träning. (Hallen kommer dock vara tillgänglig för de som inte har sina skridskor på slipning).

Vid frågor, maila Martin på martin.liljestrand@ulricehamnskk.com eller svara på detta mailet.

Vi hopas att det här kommer att fungera bra och att vi kan utöka möjligheten till att slipa skridskor ytterligare inom kort.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.