Hem

Skating Camp i Skövde med Elina

För 48:e året i rad arrangerar Västergötlands konståkningsförbund träningsläger i konståkning. Denna gången i Skövde med vår egen tränare Elina.

Lägret hålls under fem veckor med start vecka 25. Med den samlade erfarenheten som erhållits under dessa år är detta det kompletta lägret med ett stort antal skickliga elittränare till lägret.

Exempelvis Joshi och Viktoria Helgesson. Och såklart vår egen Elina Andersson.

Sista anmälan tisdag 28e februari!!!

Vi vet, vi är sent ute med detta – Sista anmälningsdag och inbetalning av anmälningsavgiften är redan tisdag den 28e.

Så fundera snabbt (men läs informationen noga) och anmäl dig till ett högklassigt läger, där du kommer lära dig oerhört mycket.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.