Hem

Save The Date – 23 mars

Planeringen inför årets Vårshow är igång. Utan tvekan årets höjdpunkt för både åkare och åskådare. En av våra viktigaste och roligaste event i klubben.

För att genomföra showen behöver vi som vanligt hjälp från alla föräldrar.

Upplägget är som vanligt att man hjälper till på en show så att man kan titta på den andra.

Mer info om var vi behöver din hjälp kommer inom kort.

Genrep

Vi kommer även att ha ett genrep på kvällen den 21 mars. Även här behöver vi hjälp.

Informationsmöte

Den 17e mars (preliminärt) kommer vi att ha ett informationsmöte inför showen där man får information om showen och kan ställa frågor.

Information om vad man ska hjälpa till med på vilken show, vilka kläder man som åkare behöver ta med sig själv m.m. kommer att komma ut på sajt och nyhetsbrev löpande.

Boka in 23 mars

Så se till att boka in den 23 mars så lyfter vi åter igen taket på ishallen med årets vårshow.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.