Hem

Fotografering inför vårshowen

För alla som har träning på torsdag blir det gruppfotografering för programhäftet till vårshowen.

Till vårshowen trycker vi alltid upp ett häfte med program, info om tränare, intervjuer och annat, som delas ut till publiken. Och såklart innehåller häftet också en bild på åkarna i varje grupp.

Fotograferingen sker i samband med den träning du har på torsdag.

Ta gärna med er klänning till träningen så att du kan ha den på dig på bilden.

Vill du inte att vi fotar ditt barn?

Vill du inte att ditt barn är med på bild så har vi full förståelse för detta. Maila då antingen webb@ulricehamnskk.com (Namn och grupp), säg till en tränare eller be ditt barn säga till innan fotograferingen.

Vuxengruppen

Vuxengruppen fotas på söndag innan vi kör igång träningen.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.