Hem

Vill du vara en del av UKK?

Vill du vara med och driva en fantastisk klubb där våra åkare och tränare kan utvecklas inom konståkning, men även  utvecklas till ansvarstagande och hänsynsfulla individer?

Vi ser nu att vi kan stärka klubben på flera områden och letar efter fler personer som vill vara med både i det lilla och i det stora.

Just nu söker vi:

Kassör

Gillar du att hålla ordning på ekonomin och vill vara med i ledningen och påverka klubbens arbete med våra barn och ungdomar? Då är du en perfekt kassör som tar hand om klubbens kassaflöde.

I arbetet ingår att betala ut löner, betala fakturor, fakturera och bokföra i våra system. Det låter kanske svårt, men vi har idag en löneadministratör som tar fram alla underlag och du kommer få stöd och hjälp av övrig ledning.

Beräknad tid per månad 2-3 timmar.

Tävlingskommitté – En viktig del av idrotten

UKK är känd för sina fina tävlingar och två gånger per år gör vi vårt bästa för att leva upp till det. Våra åkare uppskattar det och det är en viktig del av idrotten.

Vi har en utbildad tävlingsledare, men behöver också ett gäng som kan planera och genomföra aktiviteterna tillsammans med denne. Alla klubbens medlemmar får uppgifter och hjälper till med lotteri, sjukvårdare, entrévärdar, speaker och caféfixare.

Det handlar inte om att göra allt, men att vara med i planering och genomförande. Att vara en del av tävlingskommittén är en förmån och glädje som alla som testat kan skriva under på.

Showgrupp – Vår kultursektion

Här kan ni få utlopp för er kreativa energi.

Två gånger per år har vi uppvisning och show på isen. Den så kallade julavslutningen är en mindre tillställning där vi några dagar före jul får se våra åkare till stämningsfull musik visa upp vad de lärt sig under hösten. I slutet på mars kommer klubbens paradnummer – Vårshowen!

Kulisser målas, dräkter sys, musik och koreografi finslipas. Allt för att vi ska få njuta av våra barn och ungdomars glädje när de får visa upp sina färdigheter.

Såklart behöver varje arrangemang ramas in med fika, korv, lotterier, popcorn mm. Det är Showgruppen som sätter nivån!

Trivselkommitté – Relationer är allt

Under de åtta månaderna som våra åkare tränar spenderar de mellan 1 och 10 timmar per vecka i ishallen. Denna tid delar de med UIF hockey, vaktmästare, anhöriga och föräldrar.

Vi tror att vi skulle ha stor nytta av en grupp som under hela säsongen tittar på både stort och smått som kan göra att alla trivs ännu bättre i ishallen.

Sponsorgrupp

Vi skulle kunna vara mycket bättre på sponsring, erbjuda större värden för våra sponsorer, skapa paket och intresse som är mer än bara en skylt i vår ishall.

Vill du vara med och komma med idéer, eller har du fina kontakter? Vill du vara med och skapa större möjligheter för våra åkare och vår klubb att utvecklas? Då passar du perfekt i vår sponsorsgrupp.

// senaste //

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.