Hem

Alla hjärtansdags-disco

Fredagen den 10e februari kl. 18-20 kör vi årets första disco i ishallen. Temat knyter vi an till den kommande Alla hjärtans dag.

Förutom att få åka skridskor till skön musik kommer det finnas fika, snacks, lotter med mera att köpa. Även skridskor finns att hyra i ishallen.

Inträde

Inträde 30 kr per person och betalas med kontanter eller Swish på plats.

Skridskor finns att hyra för 30 kr paret.

Kan du hjälpa till?

Vi behöver alltid hjälp av föräldrar för att arrangera roliga evenemang för våra barn. Om du har möjlighet att hjälpa till hela, eller en del av kvällen tar vi tacksamt emot hjälpen. Anmäl dig i så fall nedan.

// Kategorier //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.