Hem

Deltagare

Läs igenom

Fram till showen kommer vi att publicera dokument här med information som är viktigt att du tar del av. Informationen gäller både åkare och föräldrar.

Titta igenom alla dokument så att du vet vad du förväntas hjälpa till med.

Har du inte möjlighet att hjälpa till den tiden som du har blivit tilldelad, kontakta ansvarig för respektive område för att byta.

Kläder till showen

Det finns eller sys upp showkläder som ni får låna och de delas ut på generalrepetitionen. Vissa kläder kommer ni behöva ha med själva, men tanken är att ni inte ska behöva köpa några kläder. Försök låna och om ni undrar över något kontakta tränaren eller någon ur projektgruppen, så ska vi försöka lösa det på bästa sätt.

I listan med dokument ovan kan du se vad barnen ska ha med sig.

Övrigt

Kolla era schematider på hemsidan då det kan bli justeringar av träningstider.

Har du som åkare inte möjlighet att vara med så meddelar du din tränare så snart du kan.

Vi ser alla fram emot en ny succé!! Välkomna!

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.