Hem

Kul att du vill bli medlem i UKK.

Du har nu fått ett mail till den adress du angav i formuläret. Där i kan du se den information du delat med dig av till oss.

Om någonting där i inte stämmer eller ändras ber vi dig kontakta oss snarast.

Vi ber dig också att betala in medlemsavgiften på 200 kr till oss inom 4 veckor. Tänk på att om ni är fler i familjen som blir medlemmar behöver ni endast betala medlemsavgiften en gång. Den gäller för hela familjen.

Betalning

Swish
123 311 79 59

Bankgiro
5946-3034

Märk betalningen med namn på åkaren. Ex ”Lisa Ek”.

Anmäl dig till en av våra grupper.

Ny åkare

Är du ny åkare och under 16 år anmäler du dig/ditt barn till Skridskoskolan. Är du över 16 år rekommenderar vi Vuxengruppen.

Är du osäker eller har frågor får du gärna kontakta oss.

Återkommande åkare

Återkommande åkare anmäler sig till den grupp du åkte i föregående termin.

// Mer om klubben //

Godkännande

Genom att bli medlem i Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) bekräftar du att du tagit del av och godkänt nedanstående information.

Som medlem i UKK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet.

UKK har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.